Inscriere Faberlic in Romania

Oferta Faberlic a revenit in Romania. Pentru inscriere Faberlic in Romania accesati site-ul nostru. Catalogul Faberlic in limba romana il primiti dupa ce va activati contul. Inscriereaa Faberlic nu este singurul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a avea un cont. Este necesar ca, dupa inscriere Faberlic, sa va activati contul cu informatiile primite pe telefonul mobil (SMS). Catalogul Faberlic cuprinde toate reducerile, ofertele si cadourile dintr-o campanie. Catalogul gratuit de la Faberlic il primiti doar dupa ce va activati contul. Primiti o singura brosura gratis doar odata, la inregistrare. Apoi veti primi un catalog Faberlic in fiecare comanda.

Faberlic publica un catalog nou la interval de trei saptamani. Fiecare catalog Faberlic corespunde unei campanii. Exista insa si cateva campanii pe an de doar doua saptamani cu cataloage cu aceeasi durata.

Inscriere Faberlic

Pentru inscriere Faberlic este necesar sa intrati pe site-ul nostru. Accesati www.faberlicromania.com si intrati pe pagina de inscriere. Completati corect formularul de inregistrare. Este important sa folositi un numar de telefon mobil functional. Si sa folositi o adresa de email reala si functionala. Pe telefonul mobil veti primi doua SMS-uri cu datele necesare pentru accesarea magazinului online. Al doilea SMS include codul de activare. Pe adresa de email veti prmi doar datele de logare dar veti primi si informatii pentru cum sa va activati contul.

Dupa ce completati formularul de inscriere Faberlic veti primi in maxim 12 ore doua SMS-uri. Primul mesaj scris contine userul si parola pentru a va accesa contul. In al doilea mesaj primit veti avea codul de activare care vi se solicita imediat dupa prima logare. Doar dupa ce finalizati procesul de inscriere Faberlic prin activarea contului veti primi si catalogul gratuit.

Comanda Faberlic in Romania

Comanda Faberlic o puteti lansa doar din contul personal. Din acest motiv este necesar sa va activati contul dupa inscriere Faberlic. Pentru comanda Faberlic trebuie sa intrati in cont si sa alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati. Aveti posibilitatea pentru comanda rapida. Dupa ce va scrieti pe o hartie codurile produselor intrati in zona de comanda rapida. Treceti codurile produselor si cantitatea.

In pasul doi al comenzii Faberlic aveti zona de promotii si oferte. Este necesar sa va adaugati in cos produsele la reducere, cadourile si promotiile. La fel, produsele pe care le vedeti in catalog la preturi speciale le veti gasi cu reducerea in pasul trei al comenzii. Reducerea se aplica nu cand puneti produsele in cos. Reducerea se Catalog Faberlic aplica pana la finalul comenzii.

Catalogul Faberlic gratuit

Catalogul gratuit Faberlic il primiti doar dupa ce va activati contul. Catalogul Faberlic va este trimis nu de firma ci de mentorul in reteaua caruia v-ati inscris. Catalogul gratis Faberlic va este trimis prin Posta Romana, prin scrisoare recomandata de obicei. Din acest motiv este necesar ca adresa de livrare sa fie identica cu adresa din cartea de identitate.

Dupa inscriere Faberlic veti avea acces la toate promotiile firmei. La comanda Faberlic de minim 80 de lei (pret de catalog) veti beneficia de o reducere de 20%. Toate comenzile si catalogul gratuit sunt accesibile doar dupa inscriere Faberlic.