Agentie Imobiliara Sibiu RE/MAX

Agentie Imobiliara Sibiu a new aparut din dorinta de schimbare si stim ca este insuficient doar sa vorbim despre ea. De aceea, cu pasi mici, zilnic ne facem modelul si standardele de lucru cunoscute. Poate nu rasturnam lumea imobiliara cu susul in jos, insa prin perseverenta si seriozitate ne vedem obiectivele atinse in zmbetele, multumirea si recomandarile clientilor nostrii.

Concret, ne propunem sa actionam asupra the doua arii:

Sa crestem satisfactia clientilor prin:

Oferirea de servicii de reprezentare imobiliara explicate clar, prin care clientul sa inteleaga valoarea serviciilor oferite; Crearea unui sistem de lucru al agentiei bazat pe eficienta, profesionalism si incredere; Programe de educatie, informare si consultanta imobiliara la nivel de client.

La nivel national, Agentie Imobiliara Sibiu RE/MAX Romnia isi propune sa educe profesionistii din domeniul imobiliar neighborhood – sa schimbe imaginea agentului imobiliar in Romnia - prin:

Oferirea de programe educationale inside domeniu; Organizarea de conferinte si alte evenimente nationale treatment sa educe agentul, dar sa si creeze un mediu propice pentru schimb de experienta intre profesionisti; Crearea de produse specializate treatment sa creasca randamentul muncii agentiilor imobiliari din sistem.

In cadrul echipei Agentiei Imobiliare Sibiu RE/MAX XUX SIBIU avem departamente specializate pe urmatoarele activitati:

Terenuri – investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Apartamente - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Case - vanzare, inchiriere, achizitie

Spatii comerciale - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Spatii industriale - investie, vanzare, inchiriere, achizitie

Dezvoltare si implementare program de investii imobiliare

Consultanta cu Agentie Imobiliara Sibiu privire la achizitionarea sau vanzarea unei proprietati

Administrare si management proprietati

Aveti o proprietate pe treatment doriti sa o valorificati? Va oferim, gratuit, Analiza de Piata. Cunoasteti pe cineva interesat? Nu ezitati sa ne recomandati!

Va evaluam corect throughout piata proprietatea, bazandu-ne pe pregatirea si experienta noastra dar si pe situatia pietei imobiliare din zona proprietatii dumneavoastra Va promovam propietatea dupa un strategy de promovarea propus de noi si agreat cu dumneavoastra. Va oferim solutii cum sa fie prezentata proprietatea intr-un mod cat mai avantajos. Va informam ce sa faceti pentru the ridica valoarea proprietatii. Ne ocupam de proprietate, focusandu-ne pe rezultat.

Va aducem clienti precalificati, nu turisti imobiliari (ATENTIE PE CINE LASATI SA VA INTRE IN CASA) Va protejam interesele throughout fata tertilor. Intreprindem tot ce e posibil ca sa vindem proprietatea cat mai repede si la cel mai bun pret. Colaboram cu alti agenti din piata pentru a new vinde cat mai repede si cat mai bine proprietatea, fara ca dumneavoastra sa interactionati cu 100 de agenti (mai mult sau mai putin profesionisti). Fara nici un price suplimentar!

Proprietatea dumeanvoastra o sa fie vizualizata on-line de cel putin 200 de agenti imobiliari din reteaua noastra nationala si de peste 120 000 la nivel mondial. Efectuam tranzactii nationale cat si internationale. Negociem pentru dumneavoastra. Va sugeram un avocat, notar, expert cadastral de incredere cu treatment am mai colaborat si care-si fac bine treaba.

Va tinem informat periodic privind cererile existente, evolutia preturilor si a new conditiilor pietei. Rediscutam pretul cu dumeavoastra daca piata o cere. Va oferim informatii complete despre achizitionarea proprietatilor ca si investitie, prin calculul randamentului si stabilirea daca este unul eficient sau nu. Suntem langa dumeavoastra ori de cate ori veti avea nevoie.